Recensies

Home/Recensies
Recensies 2017-04-19T16:26:42+00:00

Recensies over scans van mensen, paarden en honden

3 februari 2017
“Goed, ik ga weer terug en ik moet nu voor mijn vriendin ook een bon kopen, ik heb haar helemaal nieuwsgierig gemaakt.”

3 februari 2017
“Heel interessant, zinvol, prettig, verhelderend en totaal niet “zweverig”.”

3 februari 2017
“Beste Marion, nogmaals veel dank voor het onderzoek van gisteren! Vond het heel fijn bij je! Je bent een kanjer!”

29 januari 2017
“Service was prima. Ontvangst zeer hartelijk en er wordt veel tijd voor je gemaakt.”

27 januari 2017
“Heel vriendelijk en gastvrij.”

20 januari 2017
“Ontvangst allerhartelijkst, bedrijf is gesitueerd in een prachtig monumentaal pand. Tijdens de scan ben ik weer een stukje wijzer van de mogelijkheden om mijn gezondheid te verbeteren. Dank je wel Marion, Ik kom zeker terug!”

19 januari 2017
“Verfrissend, verhelderend.”

14 januari 2017
“Uitstekende service: snelle opvolging en bevestiging van afspraak/verzoek. Ter plekke en heel fijn consult gehad. Warme persoonlijkheid die goed luistert en inspeelt op klant. Prettige ontmoeting!!”

13 januari 2017
“Echt heel leuk en leerzaam om te doen! Je komt héél wat te weten over je lichaam en alle functies terwijl je ontspannen zit te praten en een kopje thee/ koffie drinkt. Nu aan de slag met de uitkomst en dan over een tijdje nog een keer om te zien of het heeft geholpen.”

29 december 2016
“Erg kundig.”

22 december 2016
“Erg interessant gesprek, waarbij veel duidelijk is geworden.”

15 december 2016
“Openbarend.”

12 december 2016
“Perfect!”

19 november 2016
“Een hele goede ervaring gehad bij Marion: ze geeft duidelijke richtlijnen en het is een leuke warme vrouw die met passie haar werk doet! Het heeft mij en mijn vriendin goede inzichten gegeven.”

19 november 2016
“Prima.”

9 november 2016
“Heel duidelijk en goed advies.”

9 november 2016
“Goed.”

1 oktober 2016
“Heel interessant en een hele vriendelijke vrouw.”

23 september 2016
“Zeer goed.”

17 september 2016
“Goede afhandeling, goede service, alle tijd.”

16 september 2016
“Goed en deskundig.”

9 september 2016
“Professioneel en plezierig.”

8 september 2016
“Ze was heel aardig en duidelijk in uitleg.”

6 september 2016
“Hele prettige ontvangt en begeleiding door Marion en een indrukwekkend consult heb ik ontvangen bij Orthovision.”

2 september 2016
“Bedankt Marion, ik vond het een fijn consult! Hopelijk geven je nieuwe inzichten mij eindelijk mijn ”oude” lichaam/geest terug.”

1 september 2016
“Prima.”

1 september 2016
“Zeer vriendelijk en deskundig.”

31 augustus 2016
“Indrukwekkend”

31 augustus 2016
“Fantastisch. Ben blij de deur uitgelopen”

29 augustus 2016
“Het was echt een hele fijne ervaring! De Oberon Indagator gaf een visueel beeld van mijn zwakke plekken. Alles kwam verbazend goed overeen met hoe ik mij ook voelde. Met het advies van Marion, naar aanleiding van de scan, ben ik harstikke blij. Ik heb nu bv een lijst met producten waar mijn darmen gevoeliger voor zijn… heel praktisch 🙂 en ik ben hard bezig om mijn mineralen tekort weer aan te vullen. Harstikke bedankt!”

28 augustus 2016
“Geweldig, aardig, zeer kundig”

26 augustus 2016
“Heel bijzonder, ik had nooit eerder zo’n apparaat gezien en deze registreert veel. De ontvangst was zeer prettig, ik heb na de behandeling gelijk een vervolg afspraak gemaakt. Van harte aan te bevelen.”

24 augustus 2016
“Heel goed.”

23 augustus 2016
“Goed consult / vriendelijke open vrouw / leerzaam “

20 augustus 2016
“Vriendelijk ontvangen. Apart dat zo een apparaat al die probleem plekken weet te analyseren.”

12 augustus 2016
“Ik ben erg onder de indruk van de opzienbarende scan techniek waarmee Marion Koning werkt. Verrassende uitkomsten waren het gevolg. Minstens zo belangrijk: zij is een innemende en vertrouwenwekkende persoonlijkheid, die goed luistert en bij wie je je snel op je gemak voelt.”

12 augustus 2016
“Leerzaam”

12 augustus 2016
“Prima, goede afspraak kunnen maken en er was geen wachttijd bij aankomst.”

11 augustus 2016
“Je krijgt waardevolle informatie over je lichamelijke en geestelijke toestand.”

8 augustus 2016
“Hallo Marion, een beetje hyper kwam ik net op tijd de praktijk binnenstormen. Jij stelde mij direct op mijn gemak. Scan fijn om te doen. Onder de indruk van je kennis, bekwaamheid en enthousiasme. Gerustgesteld dat ik gezond ben en meegegeven druppels gaan gebruiken en geadviseerde supplementen besteld. Benieuwd wat effect is op langere termijn.”

6 augustus 2016
“Marion vind ik een fijne, warme vrouw die met de Oberon methode problemen in het lichaam weet te lokaliseren. Haarfijn kan ze vervolgens vertellen of er een oplossing geboden kan worden en welke dan. Een zeer fascinerende methode toegepast door een betrokken vrouw. Ik kan het iedereen aanraden om een consult bij Marion af te spreken!”

3 augustus 2016
“Prima. Erg enthousiast en gedreven.”

3 augustus 2016
“Ik heb de sessie als bijzonder interessant ervaren. Er werd mij verteld dat ik pijn in mijn rug had, waarna ik een ontkennend antwoord gaf. Hierna vertelde Marion dat ik dan wel binnenkort rugpijn zou krijgen… nou ja dat leek me sterk. Maar nu heb hele erge last van mijn onderrug! Heel vervelend!! Kan Marion ook zeggen wanneer het weer overgaat? Of tips wat te doen ? Yoga zei Marion.. maar ik kan mijn nek nog niet naar voren doen. De nacht na het bezoek heb ik super goed geslapen sinds maanden, Dat was bijzonder prettig! maar 1 nacht helaas. De druppels die ik heb gekregen ga ik vanaf vandaag meer secuur innemen ik heb veel kleine ongemakken en voel daardoor niet zoveel resultaat. Al met al, leuke sessie bijzonder interessant maar niet echt een verbetering voor mijn lijf. Ik hoop dat het een periode is.”

2 augustus 2016
“Op 29-7 heb ik een bezoek gebracht aan Orthovision nu. Ik heb het bezoek als heel leerzaam en verrassend ervaren. De scan is een goed hulpmiddel om uit te vinden hoe het gesteld staat met jezelf, in elke vorm van jezelf. Marion is een sympathieke vrouw, vriendelijk, met kennis van zaken en een luisterend oor. Ikzelf ben heel enthousiast over Orthovision Nu!”

2 augustus 2016
“Hallo Antoni & Marion, wij hebben de praktijk driemaal bezocht. Dat is steeds een positieve ervaring geweest, met adviezen waar wij wat mee konden. Wij zijn gestart met een traject waarin we nu een aantal weken/maanden bezig zijn. Inmiddels zijn er al wat positieve resultaten zichtbaar. Natuurlijk heeft het ons inzicht gegevens in ons eetpatroon en weten we nu veel beter wat wel en wat niet te gebruiken. Het maakt je een stuk bewuster. Marion is heel makkelijk toegankelijk en ook na diverse emailcontacten achteraf is er altijd een snelle reactie. Kortom: wij hebben jullie ook al enkele keren aanbevolen bij o.a. collega’s.”

2 augustus 2016
“Beste Marion, nogmaals dank voor de attente en bijzondere begeleiding. Het was verhelderend en geloofwaardig.”

2 augustus 2016
“Hai Marion,ik ben ontzettend tevreden en draag dat ook uit naar kennissen en vrienden.”

2 augustus 2016
“Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen. Ik heb aangegeven dat ik niet heel veel voorkennis had maar wel een beetje. Daarop kreeg ik niet heel veel uitleg, maar wel een aantal tips waar ik op kon letten. De scan werd gestart en af en toe kreeg ik wat uitleg. Na de scan kreeg ik wat korrels mee die ik kon proberen. O.a. Voor hooikoorts. Wat ik erg interessant vind is de lijst met producten waar ik niet zo goed tegen kan en met producten die goed zijn. In het begin hebben de korrels geholpen, mijn klachten waren minder, ik wilde eerst kijken wat de uitwerking is van de korrels. Nu na 3 weken ben ik van plan om weer te beginnen met het gebruik van mijn neusspray omdat mijn klachten toch weer meer zijn geworden. Ik vond het een leuke ervaring.”

1 augustus 2016
“Hoi Marion, mijn man en ik vonden het een helder, leuk, overzichtelijk en ontspannen, vrijblijvend gesprek.”

31 juli2016
“In 1 woord geweldig. Marion is zeer vakkundig, vriendelijk, duidelijk, heeft goede service, en luisterend oor. De scan geeft zoveel inzichten en duidelijkheid. Ik ben heel enthousiast na mijn bezoek!”

31 juli2016
“Ik ben samen met een vriendin afgelopen vrijdag 29/7 bij Marion geweest. Erg fijn bezoek en deskundige scan door Marion. Ik raad het iedereen aan!”

30 juli 2016
“Goedemorgen Marion! Nogmaals veel dank voor de fijne en leerzame middag gisteren! Was echt top!”

27 juli 2016
“Ontspannend duidelijke uitleg. Eventuele voedingssupplementen waarmee een gesignaleerd knelpunt aanzienlijk kan worden verbeterd, worden gelijk en zonder extra kosten beschikbaar gesteld.”

25 juli 2016
“Ik ben op 12 juli bij u op consult geweest. Ik vond het een heel fijne ervaring.”

24 juli 2016
“Geweldige ervaring”

21 juli 2016
“De service was goed”

15 juli 2016
“Hoi Marion, ik heb expres even gewacht met je te mailen over hoe het met me is gegaan na je behandeling. Ik was zelf ook nieuwsgierig of het effect op langere termijn aanwezig blijft. Toen ik op 29 juni bij je vertrok had ik het gevoel dat ik in de ‘oplader’ gelegd was: Vooral toen je achter mij ging staan, heb ik heel veel energie van je ontvangen! Nu zijn we 2 weken verder. Het Halleluja effect heeft een paar dagen aangehouden en is daarna wat ingezakt, maar mijn geestelijke uitgeputte gevoel is niet meer zo hard terug gekomen. Ik was heel blij met de ‘boost’ die je me gaf. Daardoor heb ik uit mijn dal kunnen klimmen. Ik gebruik de Q10 en leaking gut korrels die je me mee hebt gegeven en ik heb het gevoel dat ik stap voor stap, elke dag beter in mijn vel zit. Ik heb meer levensenergie. Je hebt me enorm geholpen!! Ik heb mijn moeder en mijn schoonmoeder naar je toegestuurd. :)”

14 juli 2016
“Heel vriendelijke en aardige dame, die je heel rustig door alle informatie heen helpt. Kwam er echt met een goed gevoel vandaan.”

29 juni 2016
“Dank Marion voor de tijd en liefdevolle aandacht die wij gisteren van je mochten ontvangen. We gaan aan de slag met de adviezen.”

16 juni 2016
“Hoi Marion, ik was enkele weken geleden met mijn dochter bij jou geweest vanwege haar hooikoorts. Op weg naar huis was ze heel erg relaxed dat was op zich al een hele verandering. Haar hooikoorts is zo goed als over en zelfs van de katten allergie heeft ze veel minder last. Ze voelt zich beter dan ooit, ook omdat ze van jou te horen kreeg dat ze zo gezond is, dat was voor haar heel erg geruststellend.
Ze slikt dagelijks haar biotine en vitamines. De sniztop tegen allergieën heeft ze niet meer nodig. Maar ook dat is een aanrader voor iedereen die last heeft van allergieën. Gewoon zink en kwarteleierschalen. Geen chemische pillen van de huisarts daar word je alleen maar zieker van op den duur. Heel erg bedankt voor je hulp.”

16 juni 2016
“Ze heeft de tijd genomen om alles met mij door te nemen. Ik vind haar erg aardig en kundig.”

14 juni 2016
“Hallo Marion, recentelijk ben ik met mijn vrouw bij je geweest voor een scan. Onze ervaring was zo goed, mijn vrouw heeft heel goede resultaten, dat wij je hebben aanbevolen bij een vriendin/collega, die inmiddels ook heel goede resultaten met je adviezen behaalt.”

10 juni 2016
“Heel goed”

8 juni 2016
“Prima!”

25 mei 2016
“Heel informatief!”

24 mei 2016
“Na meerdere afspraken met dermatologen, doktoren en huidspecialisten wist ik eigenlijk niet meer wat mij ooit nog kon helpen om van mijn acne probleem af te komen. Ik had al zoveel geprobeerd maar iedere keer veranderde er niets of kwam de acne na een korte periode weer terug. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Orthovision en omdat dit iets nieuws was voor mij, wist ik niet zo goed wat ik moest en kon verwachten. Maar al snel werd alles duidelijker voor mij, Marion gaf goede uitleg en de scan liet duidelijk zien wat er aan de hand was. De Oberon scan is echt een wonderapparaat en dit samen met de deskundigheid van Marion heeft mij super goed geholpen! Marion is een oprechte, lieve vrouw die je echt wilt helpen en alle tijd voor je neemt. Ze geeft ontzettend goede adviezen en heeft altijd handige en nuttige tips. Het resultaat is geweldig, nogmaals hartstikke bedankt voor alles Marion en Antoni!!”

10 mei 2016
“Ik ben nu een paar keer bij Marion geweest en sta er versteld van, van hoeveel beter ik mij al voel. En wat een prachtvrouw, ik voel me zo op mijn gemak bij haar. Ze behandeld mij voor meerdere dingen maar om even wat op te noemen: Eerst had ik elke dag allergiepillen nodig om mijn dag door te komen, en nu heb ik er maar twee in een maand tijd genomen! Ook is ze bezig met mijn slechthorendheid, ik laat binnenkort een hoortest doen om te kijken of dat ook verbeterd is; eerst even mijn kuurtje afmaken. Nogmaals; Wat een leuke, lieve vrouw die zorgt voor verbetering van je lichaam en geest. Ze straalt het uit dat ze graag mensen helpt!”

10 mei 2016
“Erg plezierig en deskundig. Marion nam alle tijd voor me. Bovendien kreeg ik nog een aantal nuttige tips van haar mee.”

10 mei 2016
“Perfect. Ik kan het iedereen aanraden. Ben toch achter dingen gekomen waar niemand anders antwoorden op kon geven. Nu kan ik mijn leven hierop aanpassen zodat ik zonder al die klachten kan leven. Eindelijk! En de mevrouw zelf weet precies waar ze het over heeft. Ik voelde me erg op mijn gemak.”

10 mei 2016
“Beste Marion, ik vond mijn bezoek bij je praktijk erg aangenaam. De Oberon scan is een wonderapparaat en ben nog steeds onder de indruk ervan. Ik heb over mijn bezoek aan mijn vriendenkring verteld en je kan zeker een telefoontje van ze verwachten.”

20 april 2016
“Ik heb mijn bezoek aan de praktijk als zeer verhelderend en prettig ervaren. Ik heb de geadviseerde vitaminepreparaten besteld evenals de druppels welke ik meekreeg. Ik vind een bezoek aan de praktijk voor herhaling vatbaar, en zal het aanbevelen aan vrienden en kennissen.”

16 april 2016
“Ongelofelijk apparaat. Deskundigheid van medewerker is prima!.”

16 april 2016
“Super! Complete scan van lichaam en advies voor komende tijd gekregen.”

15 april 2016
“Dank je wel Marion voor het fijne consult, ik ben nog steeds “verwonderd”.”

15 april 2016
“De sessie was erg goed, ook de uitleg, al ontging mij soms het een en ander omdat het niet mijn materie is en de termen niet ken. Ik neem de druppels in en voel mij goed voor de tijd van het jaar.”

14 april 2016
“Super! Complete scan van lichaam en advies voor komende tijd gekregen.”

14 april 2016
“Heel erg goed , een consult bij Orthovision kan ik iedereen aanbevelen.”

9 april 2016
“Ik heb de scan als interessant ervaren en er kwamen ook een aantal conclusies uit die ik herkende. Gelukkig zijn er geen pathologische situaties geconstateerd, en ook dat is een fijne wetenschap. De punten waaraan zorg te besteden zijn duidelijk. Ik ben me bewust, dat er nog diepgaander gescand kan worden, maar op dit moment voelt dat niet als urgent.”

8 april 2016
“Dik tevreden.”

1 april 2016
“Ik mocht bijna meteen een afspraak maken en de volgende dag langskomen. Marion is een heel open persoon die je echt wilt helpen. Ze luistert goed naar je en laat alles ziet op het apparaat. Het is heel fascinerend om te zien en ervaren en blijkt ook nog precies aan te wijzen waar je last van hebt en wat je hieraan kan doen. Ik vind alleen jammer dat ik dit niet jaren geleden wist, zou me veel tijd en stress schelen.”

28 maart 2016
“Ons paard had last van een voedselintolerantie en we konden er niet achter komen waar hij allergisch voor was. Via-via hoorden we over de Oberon scan. Wat een geweldige ervaring! De scan werd bij ons op stal gedaan, in de box, dus het paard bleef heel rustig. We konden zelf meekijken op het apparaat, reuze interessant. De voorlopige uitslag kregen we meteen, na een paar dagen volgde het gedetailleerde rapport. De scan gaf niet alleen aan wat de allergie veroorzaakte, maar attendeerde ons ook op een paar blokkades in het lichaam en adviseerde om die door een osteopaat te laten behandelen. Dat hebben we gedaan, het paard heeft nergens meer last van en loopt ontzettend fijn.
Absoluut een aanrader!”

4 maart 2016
“Nee helemaal geen commentaar, alleen had ik het eerder moeten weten dan was ik er sneller naar toe gegaan. Dan had het mij heel veel geld gescheeld door allerlei andere medicijnen.”

7 maart 2016
“Afgelopen februari heb ik mijn paard door laten meten middels een Oberon scan. Omdat dit voor mij nieuw was, was ik erg benieuwd. Niet alleen naar de uitkomst maar ook hoe het onderzoek verloopt. Gelukkig kon het onderzoek in haar eigen vertrouwde box plaatsvinden dankzij een verlengsnoer. Het apparaat werkt immers op netstroom. Antoni en Marion zijn beide vriendelijke en rustige mensen die ook op mijn eenkennige merrie een goede indruk maakten. Tijdens de scan krijgt je paard een koptelefoon op zijn hoofd die je als eigenaar vasthoudt. De hele scan duurt ca. 45 min. Gedurende de scan merkte ik dat mijn paard er wel heel relaxed bijstond. De dag er na was ze ook best moe. De uitkomst was voor mij herkenbaar en bevestigend. Ook bleek er een orgaan te zijn wat niet goed werkte en kwam een intolerantie voor Gelatine aan het licht. Vervolgens kreeg ik het advies voor supplementen die zij niet zelf verkopen. Haar dieet heb ik aangepast en dat gaf meteen resultaat. Binnen een paar dagen krijg je een verslag toe gemaild van de bevindingen. N.a.v. het verslag is er nog ruimte voor toelichting als men dit wilt.”

19 oktober 2015
“Hoi Marion en Antoni, Ik wil jullie nog bedanken voor gisteren. We zijn benieuwd naar het verslag. Ik vond het in ieder geval erg interessant. Miss wel voor herhaling vatbaar over een tijd met z’n allen.”

1 april 2015
“Onze hond Luna heeft al een tijdje last van jeuk. Welke richting moet je zoeken? Dankzij Marion/Orthovision weten we nu precies hoe we dit probleem het beste aan moeten pakken. Het is zeker een aanrader voor mens en dier. Bedankt Marion.”

1 april 2015
“Met schuddebollende Luna bij Marion terecht gekomen. Al meer dan 2 jaar schudt Luna dag en nacht. In het begin verloor ze daar veelvuldig haar evenwicht mee waardoor ze om viel. Haar puntjes van haar oor waren vaak stuk door het vele schudden. Spelen en rennen doet ze niet meer. Bang dat ze dan uit balans raakt. Nu dus door Marion/orthovision nagekeken waar een paar opmerkelijke zaken uit kwamen. We gaan er dus mee aan de slag! Bedankt alvast! Onderzoek was erg prettig.”

1 april 2015
“Na vele dierenarts bezoekjes en eliminatie diëten uitgekomen bij Marion en haar Oberon. Nu kan ik eindelijk aan de slag met de allergenen triggers van mijn hond dushii om van haar weer een blije gup te maken. Marion bedankt!”